Skip to content Skip to footer

Video

Slider

Progress Bar

Marriage Counseling
85%
Traumas Resolution
98%
Children Therapy
90%
what our clients say

Testimonials

Kam vite që luftoj me depresionin dhe ankthin, por vetëm kur fillova të shkoj në klinikën Catharsis më në fund gjeta ndihmën që më duhej. Terapisti im ka qenë jashtëzakonisht mbështetës dhe mirëkuptues dhe më ka ndihmuar në menaxhimin e simptomave të mia.Unë e rekomandoj shumë këtë klinikë për këdo që ka nevojë për mbështetje të shëndetit mendor.

Klevis Gjoka

Isha në mëdyshje për të filluar terapinë, por Catharsis ma bëri procesin komod dhe të lehtë. Stafi ishte mikpritës dhe terapistët ishin të aftë për të krijuar raporte dhe për të më bërë të ndihesha e dëgjuar. Nëpërmjet terapisë, unë isha në gjendje të përballesha dhe të punoja me traumën e gjatë që kishte ndikuar në jetën time. Unë u jam mirënjohëse për kujdesin e dhembshur dhe efektiv që mora dhe do t’ia rekomandoja këtë klinikë kujtdo që kërkon terapi.

Altea Hyska

Si dikush që lufton me varësinë, isha mirënjohës që gjeta një klinikë që është e specializuar në trajtimin e varsisë ndaj substancave. Ekipi në këtë klinikë më siguroi një mjedis të sigurt dhe mbështetës ku unë mund të trajtoja varësinë time. Terapistja ime ka qenë e rëndësishëme në rrugëtimin tim të rikuperimit, duke më ndihmuar të zhvilloj mekanizma të shëndetshëm përballues dhe strategji për parandalimin e rikthimit. Mund të them me siguri se kjo klinikë më ka ndihmuar të kthej jetën time.

Andrea Hoxha

our pricing plans

Prices

Session Pay

$100
  • Adipiscing elit sed do. 
  • Eusmod tempor incididunt ut.
  • labore et dolore magna.
Make an Appointment
Save 20%

Weekly Pay

$250
  • Adipiscing elit sed do.
  • Eusmod tempor incididunt ut.
  • labore et dolore magna.
Make an Appointment

Monthly Pay

$600
  • Adipiscing elit sed do.
  • Eusmod tempor incididunt ut.
  • labore et dolore magna.
Make an Appointment

What Do I Do if I’ve Tested Positive for COVID-19?

Call me 123-45-67 or fill out our online booking & inquiry form and we’ll contact you

Our site uses cookies. Learn more about our use of cookies: cookie policy