Skip to content Skip to footer

Terapia ABA

Është një metodë shkencore e cila fokusohet në modifikimin dhe përmirësimin e sjelljes së fëmijës. Terapia ABA synon të reduktojë sjelljet problematike, të cilat pengojnë proçesin e të nxënit dhe rrit aftësitë e fëmijës në fushat zhvillimit.
Programi ABA përfshin:

a) Ndërhyrje që në moshën e hershme (fëmijët nën moshën 3 vjeç dhe gjithashtu në moshë më të avancuar;
b) të mësuarit në një mjedis të strukturuar;
c) Të mësuarit në mjedisin natyror;
d) Të mësuarit e sjelljes funksionale;
f) Vlerësimin e Aftësive të të mësuarit dhe Aftësivë Gjuhësore (ABLLS-R).

Oraret

Nëse mendoni se keni nevojë për një person për të folur, ne jemi këtu:

  • e Hënë – e Premte: 09:00 – 20:00
  • e Shtunë: 09:00 – 20:00
  • e Diel: Mbyllur

Të kërkosh ndihmë ndonjëherë është shumë e vështirë, por nuk ke përse ta bësh këtë i vetëm/e vetme.

Le të flasim!

 

Rezervoni një takim tani!

Kryeni një rezervim duke plotësuar formularin tonë online.

    Our site uses cookies. Learn more about our use of cookies: cookie policy