Skip to content Skip to footer

Terapi Në Çift

Terapia në çift është një ndërhyrje që synon të ndihmojë bashkëshortët/bashkëjetuesit që kanë vështirësi për të përballur apo kapërcyer momentet kritike që hasin gjatë udhëtimit të tyre së bashku. Individët vendosin të kërkojnë një ndërhyrje në çift,kur marrëdhënia e tyre po has vështirësi të cilat ata nuk arrijnë dot ti menaxhojnë dhe superojnë. Çdo çift jeton fazat e tij. Vështirësitë e hasura mund të jenë të llojeve të ndryshme në varësi të fazës së ciklit jetësor të çiftit (çift pa fëmijë, lindja e fëmijës së parë, rritja dhe shkëputja nga fëmijët, vështirësi në komunikim, ndryshime në metodat e prindërimit, konflikte, tradhëti, ndarje etj.)

Oraret

Nëse mendoni se keni nevojë për një person për të folur, ne jemi këtu:

  • e Hënë – e Premte: 09:00 – 20:00
  • e Shtunë: 09:00 – 20:00
  • e Diel: Mbyllur

Të kërkosh ndihmë ndonjëherë është shumë e vështirë, por nuk ke përse ta bësh këtë i vetëm/e vetme.

Le të flasim!

 

Rezervoni një takim tani!

Kryeni një rezervim duke plotësuar formularin tonë online.

    Our site uses cookies. Learn more about our use of cookies: cookie policy