Skip to content Skip to footer

Konsultë Psikiatrike

Konsulta psikiatrike zhvillohet kryesisht nga persona që kanë probleme të shëndetit mendor, por që luftojnë edhe me sëmundje somatike që vështirësojnë funksionimin dhe kryerjen e aktiviteteve të përditshme. Pacientët që duan të dinë diagnozën e gjendjes së tyre shëndetësore kontaktojnë mjekun psikiatër në mëyrë që të konsultohen dhe të ndjekin këshillat, sugjerimet dhe medikamentet e përshkruara nga ta.

Oraret

Nëse mendoni se keni nevojë për një person për të folur, ne jemi këtu:

  • e Hënë – e Premte: 09:00 – 20:00
  • e Shtunë: 09:00 – 20:00
  • e Diel: Mbyllur

Të kërkosh ndihmë ndonjëherë është shumë e vështirë, por nuk ke përse ta bësh këtë i vetëm/e vetme.

Le të flasim!

 

Rezervoni një takim tani!

Kryeni një rezervim duke plotësuar formularin tonë online.

    Our site uses cookies. Learn more about our use of cookies: cookie policy