Skip to content Skip to footer

Çfarë Ofrojmë ?

Ne ofrojmë ndihmë profesionale për ata që kanë nevojë ose kërkojnë trajtim psikologjik. Gjithashtu ne ju falenderojmë për besimin tuaj dhe shpresojmë që të kemi mundësinë për të punuar së bashku për të arritur qëllimet tuaja.

Terapi Individuale

Me seancat individuale me një terapist, ju keni mundësinë të punoni për identifikimin, përballimin dhe kuptimin e shqetësimit tuaj emocional. E disponueshme për klientët 12 vjeç e lart.
Lexo Më Shumë

Terapi Në Çift

Dëshironi të komunikoni më mirë? Pyesni veten pse e keni kaq të vështirë të kuptoni njëri-tjetrin? Ndiheni të pashpresë për marrëdhënien tuaj? Terapia në çift mund të jetë një opsion i mundshëm për të rilidhur modelet e vjetra të komunikimit apo krijuar modele të reja komunikimi.
Lexo Më Shumë

Terapi Ne Grup

Terapia në grup ofron një hapësirë të sigurt dhe konfidenciale për të eksploruar emocionet, për të ndërtuar marrëdhënie dhe për t’u bërë pjesë e një komuniteti. Duke ndarë përvojat me të tjerët që po kalojnë sfida të ngjashme, terapia në grup mund të lehtësojë shërimin, mirëkuptimin dhe rritjen.
Lexo Më Shumë

ABA

Aplikimi i rregullave biheviorale per te ndryshuar sjellje te rendesishme sociale.Sjelljet sociale te rendesishme perfshijne: socializimin, gjuhen, aftesite akademike, jeten e perditshme, kujdesin per veten, punen dhe aktivitete te kohes se lire, te cilat permiresojne eksperiencat jetesore te individit.
Lexo Më Shumë

Konsulta Psikiatrike

Mjeku psikiatër ofron trajtim mjekësor (me medikamente) kur ju e keni të nevojshme dhe që lidhen kryesisht me simptomat e çrregullimeve të mëposhtme, si psh. çrregullimi obsesiv- kompulsiv, çrregullimet e humorit, çrregullimet psikotike, çrregullimet e ankthit.

Mimoza Prela

Psikologe Klinike

Mimoza Prela është Psikologe Klinike, ka mbaruar Masterin Shkencor në Psikologji Klinike, pranë Fakultetit të Shkencave Sociale, Universiteti i Tiranes.

Besnik Hoxha

Psikolog Klinik

 Besnik Hoxha është Psikolog Klinik, ka mbaruar Masterin Shkencor në Psikologjike Klinike, pranë Fakultetit të Shkencave Sociale, Universiteti i Tiranës. 

Si mund të ndihmojmë ?

Është qëllimi ynë të krijojmë një mjedis të sigurt ku do të punojmë bashkë për të arritur qëllimet tuaja. Të kërkosh ndihmë ndonjëherë është shumë e vështirë, por nuk ke përse ta bësh këtë vetëm.
Çfarë thonë klientët tanë !

Reviews

Kam vite që luftoj me depresionin dhe ankthin, por vetëm kur fillova të shkoj në klinikën Catharsis më në fund gjeta ndihmën që më duhej. Terapisti im ka qenë jashtëzakonisht mbështetës dhe mirëkuptues dhe më ka ndihmuar në menaxhimin e simptomave të mia.Unë e rekomandoj shumë këtë klinikë për këdo që ka nevojë për mbështetje të shëndetit mendor.

Klevis Gjoka

Isha në mëdyshje për të filluar terapinë, por Catharsis ma bëri procesin komod dhe të lehtë. Stafi ishte mikpritës dhe terapistët ishin të aftë për të krijuar raporte dhe për të më bërë të ndihesha e dëgjuar. Nëpërmjet terapisë, unë isha në gjendje të përballesha dhe të punoja me traumën e gjatë që kishte ndikuar në jetën time. Unë u jam mirënjohëse për kujdesin e dhembshur dhe efektiv që mora dhe do t’ia rekomandoja këtë klinikë kujtdo që kërkon terapi.

Altea Hyska

Si dikush që lufton me varësinë, isha mirënjohës që gjeta një klinikë që është e specializuar në trajtimin e varsisë ndaj substancave. Ekipi në këtë klinikë më siguroi një mjedis të sigurt dhe mbështetës ku unë mund të trajtoja varësinë time. Terapistja ime ka qenë e rëndësishëme në rrugëtimin tim të rikuperimit, duke më ndihmuar të zhvilloj mekanizma të shëndetshëm përballues dhe strategji për parandalimin e rikthimit. Mund të them me siguri se kjo klinikë më ka ndihmuar të kthej jetën time.

Andrea Hoxha

"Është beteja juaj, por nuk keni nevojë të luftoni vetëm."

Është qëllimi ynë të krijojmë një mjedis të ngrohtë dhe të sigurt ku do të punojmë së bashku për të arritur qëllimet tuaja. Terapia shpeshherë është ndër përvojat më sfiduese por dhe më shpërblyese e jetës suaj.

  • Ankthi
  • Depresioni
  • PTSD

Rezervoni tani takimin tuaj!

Kryeni një rezervim duke plotësuar formularin tonë online.

    Our site uses cookies. Learn more about our use of cookies: cookie policy