Skip to content Skip to footer

We Can Do Small Things with Great Love

How I Can Help You

It's my goal to create a comfortable, safe environment where we'll work together to achieve your goals.
BE READY FOR THE NEXT ONE

Nearest Events

Psychological Services

I offer professional help to those who need either simple advice. or require psychological treatment

Drug Abuse Prevention

It’s highly important to understand how it all begins, especially for teenagers.
Read more

Assessment Treatment

Our specialists will be glad to provide you with a second opinion
Read more

Health Psychology

Healthcare is a wide psychological process that needs understanding
Read more

Want to Make a Booking
or Have a Question?

Call me 123-45-67 or fill out our online booking inquiry form and we’ll contact you

our pricing plans

Prices

Session Pay

$100
 • Individual counseling
 • Couples and marriage counseling
 • Teenage counseling
Make an Appointment
Save 20%

Weekly Pay

$250
 • Individual counseling
 • Couples and marriage counseling
 • Teenage counseling
Make an Appointment

Monthly Pay

$600
 • Individual counseling
 • Couples and marriage counseling
 • Teenage counseling
Make an Appointment
What our clients say

Testimonials

Kam vite që luftoj me depresionin dhe ankthin, por vetëm kur fillova të shkoj në klinikën Catharsis më në fund gjeta ndihmën që më duhej. Terapisti im ka qenë jashtëzakonisht mbështetës dhe mirëkuptues dhe më ka ndihmuar në menaxhimin e simptomave të mia.Unë e rekomandoj shumë këtë klinikë për këdo që ka nevojë për mbështetje të shëndetit mendor.

Klevis Gjoka

Isha në mëdyshje për të filluar terapinë, por Catharsis ma bëri procesin komod dhe të lehtë. Stafi ishte mikpritës dhe terapistët ishin të aftë për të krijuar raporte dhe për të më bërë të ndihesha e dëgjuar. Nëpërmjet terapisë, unë isha në gjendje të përballesha dhe të punoja me traumën e gjatë që kishte ndikuar në jetën time. Unë u jam mirënjohëse për kujdesin e dhembshur dhe efektiv që mora dhe do t’ia rekomandoja këtë klinikë kujtdo që kërkon terapi.

Altea Hyska

Si dikush që lufton me varësinë, isha mirënjohës që gjeta një klinikë që është e specializuar në trajtimin e varsisë ndaj substancave. Ekipi në këtë klinikë më siguroi një mjedis të sigurt dhe mbështetës ku unë mund të trajtoja varësinë time. Terapistja ime ka qenë e rëndësishëme në rrugëtimin tim të rikuperimit, duke më ndihmuar të zhvilloj mekanizma të shëndetshëm përballues dhe strategji për parandalimin e rikthimit. Mund të them me siguri se kjo klinikë më ka ndihmuar të kthej jetën time.

Andrea Hoxha

Book an Appointment Now!

Make a booking with our online form

  Our site uses cookies. Learn more about our use of cookies: cookie policy