Skip to content Skip to footer

Improve Your Life

Relate to each other from the best in you…

Contact us and book an appointment

May 2024
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
293012345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829303112

Psychological Services

IT'S MY GOAL TO CREATE A COMFORTABLE, SAFE ENVIRONMENT WHERE WE'LL WORK TOGETHER TO ACHIEVE YOUR GOALS.

Assessment

Our specialists will be glad to provide you with a second opinion
Read more

Health Psychology

Healthcare is a wide psychological process that needs understanding
Read more

Psychodynamic

Principles of theory with the interpersonal system of the family, focus of assessment
Read more

Analytic Therapy

Based on the understanding of the patterns of behaviours
Read more

Want to Make a Booking
or Have a Question?

Call me 123-45-67 or fill out our online booking inquiry form and we’ll contact you

How I Can Help You

It's my goal to create a comfortable, safe environment where we'll work together to achieve your goals.
What our clients say

Testimonials

Kam vite që luftoj me depresionin dhe ankthin, por vetëm kur fillova të shkoj në klinikën Catharsis më në fund gjeta ndihmën që më duhej. Terapisti im ka qenë jashtëzakonisht mbështetës dhe mirëkuptues dhe më ka ndihmuar në menaxhimin e simptomave të mia.Unë e rekomandoj shumë këtë klinikë për këdo që ka nevojë për mbështetje të shëndetit mendor.

Klevis Gjoka

Isha në mëdyshje për të filluar terapinë, por Catharsis ma bëri procesin komod dhe të lehtë. Stafi ishte mikpritës dhe terapistët ishin të aftë për të krijuar raporte dhe për të më bërë të ndihesha e dëgjuar. Nëpërmjet terapisë, unë isha në gjendje të përballesha dhe të punoja me traumën e gjatë që kishte ndikuar në jetën time. Unë u jam mirënjohëse për kujdesin e dhembshur dhe efektiv që mora dhe do t’ia rekomandoja këtë klinikë kujtdo që kërkon terapi.

Altea Hyska

Si dikush që lufton me varësinë, isha mirënjohës që gjeta një klinikë që është e specializuar në trajtimin e varsisë ndaj substancave. Ekipi në këtë klinikë më siguroi një mjedis të sigurt dhe mbështetës ku unë mund të trajtoja varësinë time. Terapistja ime ka qenë e rëndësishëme në rrugëtimin tim të rikuperimit, duke më ndihmuar të zhvilloj mekanizma të shëndetshëm përballues dhe strategji për parandalimin e rikthimit. Mund të them me siguri se kjo klinikë më ka ndihmuar të kthej jetën time.

Andrea Hoxha

Receive My New Book

A special offer for a free book for my subscribers only

Our site uses cookies. Learn more about our use of cookies: cookie policy